0

Studio
e regjistrimit
Studio
e regjistrimit

RRecords është studio profesionale e regjistrimeve audio.Është krijuar nga muzicienti dhe producenti i njohur Rinor Ukimeri…

Share
Shko lart
sqAlbanian