Rini School of Music është një shkollë private e muzikës që ofron mësime në instrumentet muzikore. Që nga themelimi si shkollë ka pasur një numër të madh të nxënësve të cilët kanë ndjekur mësimet në këtë shkollë në instrumentet : Piano , Kitare akustike , Kitare elektrike dhe Bass kitare.

Shko lart
sqAlbanian