Studio
e regjistrimit
Studio
e regjistrimit

RRecords është studio profesionale e regjistrimeve audio.Është krijuar nga muzicienti dhe producenti i njohur Rinor Ukimeri...

Regjistrimi i zërit Regjistrimi i zërit

Në RRecords rëndësi të vecantë I kushtohet regjistrimit të zërit. Për këtë kemi investuar në pjesën e rregullimit të një set-up që është...

Rini School
of Music
Rini School
of Music

Rini School of Music është një shkollë private e muzikës që ofron mësime në instrumentet muzikore. Që nga themelimi si shkollë ka pasur...

Çka bëjmë ne

Shërbimet e Studios

Miksimi

Miksimi është një nga shërbimet e shumta që I ofron RRecords.Këtë shërbim...

Më shumë
Studio e regjistrimit

RRecords është studio profesionale e regjistrimeve audio.Është krijuar nga muzicienti dhe producenti i njohur Rinor Ukimeri...

Më shumë
Klientët

Artistët që na besojnë

Jehona Lumi
Jehona Lumi
Dren Abazi
Dren Abazi
Robert Berisha
Robert Berisha
Adriana Matoshi
Adriana Matoshi
Rezarta
Rezarta
Mahmut Fehrati
Mahmut Fehrati
 Dafina Dauti
Dafina Dauti
Flora Gashi
Flora Gashi
Florent Abrashi
Florent Abrashi
Epoka 94
Epoka 94
Egzon Pireci
Egzon Pireci
Neritan Ukimeri
Neritan Ukimeri
J Antemon
J Antemon
Çka perdorim ne

Paisjet e Studios

 • Slate ML-1 VMS
 • The Kracken Sub Kick
 • Nuemann KM 184 x2
 • Lewitt LCT 940
 • Rode NTK
 • Electrovoice RE-20
 • Sennheiser MKH 70
 • Shure SM58-C
 • Slate ML-1 VMS
 • The Kracken Sub Kick
 • Nuemann KM 184 x2
 • Audio Technica AT2035
 • Blue Microphones Bluebird SL
 • AKG C214
 • Rode NT1-A
 • KRK Rokit 5-G3
 • JBL Lsr305
 • Mackie Mr5 Mk3
 • M-Audio Bx5 D2
 • Presonus Eris E5
 • Audioengine A5+
 • Yamaha Hs8
 • Eve Audio Sc205
 • Dynaudio Lyd 7
 • Focal Alpha 80
 • Avantone Mix Cubes
 • Neumann Kh 120
 • Genelec M040
 • Focal Twin6 Be
 • Adam A77x
 • Drums Rogers Holiday ’69
 • Snare Ludwig Jazz Festival
 • Drums Pearl Export Series X2
 • Zildjian Avedis new beat 14″ Hi-Hat
 • Sabian B8 14″ Hi-Hat
 • Zildjian Costantinople 18″ Crash
 • Istanbul Agop traditional Dark 17″ Crash
 • Istanbul Agop azure 20″ Ride
 • Fender Precision Bass 1983 Elite USA
 • Yamaha G3 Baby Grand Piano
 • Plairson upright Piano
 • Rhodes MKI 73 Piano
 • Wurlitzer 200 electronic piano
 • Farfisa Doria Organ
 • Farfisa Vip 600 Organ
 • Farfisa Compact Organ
 • Denemo
 • Dorico
 • DirectMusic
 • Vsxu
 • Liquid Rhythm
 • Guitar Rig
 • Kurzweil Digital Piano
 • FL Studio
 • Sound Forge
 • Pro Tools
 • WaveLab
 • Deckadance
 • MultitrackStudio
 • Steinberg Nuendo
 • Sony Sound Forge
 • Marshall JCM 25/50 2555X
 • Vox AC15C2
 • Mesa/Boogie Mark Five: 25
 • Boss Katana-100
 • PRS MT 15 Mark Tremonti
 • Fender Blues Junior IV
 • Blackstar HT Club 40 MkII
 • Orange Rocker 32
 • Victory V40 ‘The Duchess’
 • Kemper Profiler Head
 • Yamaha THR100HD
 • Fender ’68 Custom Deluxe Reverb
 • EVH 5150III 50W EL34
 • Hughes & Kettner Black Spirit 200
 • Mesa/Boogie Triple Crown TC-50
 • EVH 5150III 50W EL34
Shko lart
sqAlbanian