30 Qershor, 2019 0

Slide 1

Studio e regjistrimit Studio e regjistrimit RRecords është studio profesionale e regjistrimeve audio.Është krijuar nga muzicienti dhe producenti i njohur Rinor Ukimeri... Më shumë
28 Qershor, 2019 0

Slide 2

Regjistrimi i zërit Regjistrimi i zërit Në RRecords rëndësi të vecantë I kushtohet regjistrimit të zërit. Për këtë kemi investuar në pjesën e rregullimit të një set-up që është... Më shumë
26 Qershor, 2019 0

Slide 3

Rini School of Music Rini School of Music Rini School of Music është një shkollë private e muzikës që ofron mësime në instrumentet muzikore. Që nga themelimi si shkollë ka pasur... Më shumë
Shko lart
sqAlbanian