RRecords është studio profesionale e regjistrimeve audio.Është krijuar nga muzicienti dhe producenti i njohur Rinor Ukimeri.Shërbimet që ofrohen në RRecords studio janë : Inqizimi i këngëve , realizimi I beat-ave , kompozime , orkestrime , tekste ,miksim , masterizim i këngëve , punimi i audios për reklamat televizive , punimi I audio efekteve për projekte filmike , punimi I muzikës së filmave etj.

Shko lart
sqAlbanian