Miksimi është një nga shërbimet e shumta që I ofron RRecords.Këtë shërbim përpos se e ofrojmë në tregun tonë , poashtu kemi shumë raste edhe kur e exportojmë këtë shërbim. Kjo falë mundësive që I ofron internet dhe RRecords deri më tani ka shumë klient të kënaqur ne vendet si Zvicërr , Francë , Suedi , Gjermani etj të cilët e kanë marrë këtë shërbim në RRecords.

Shko lart
sqAlbanian