Masteringu është një nga hapat më të rëndësishëm në finalizimin e punës në një studio të regjistrimit. Këtë shërbim ne RRecords e ofrojmë në një gërshetim në mes te VST-ive më të reja në treg dhe paisjevve analoge hardëare-ike që I postedon studio.Edhe mastering është një shërbim që RRecord e oforn shpesh për klientët jashtë Kosovës.

Shko lart
sqAlbanian