Në RRecords rëndësi të vecantë I kushtohet regjistrimit të zërit. Për këtë kemi investuar në pjesën e rregullimit të një set-up që është konkurues edhe me studio më të mëdha botërore e ku kontigjentit të paisjeve të kësaj sfere I prinë dy mikrofonët legjendarë “Neumann U 87 Ai P48” dhe “Rode Cassic I Tube”.

Shko lart
sqAlbanian